החומרים
3 כוסות קוואקר שלם/גרוס
1 כוס קמח מלא/כוסמין
אחד וחצי כוסות פצפוצי אורז/מלא
1/2 כוס שמן קוקוס/קנולה
1/2 כוס תרכיז תפוחים טבעי
חופן קוביות פפיה (מיובשת)
חופן חמוציות (ללא סוכר)
חופן אוכמניות – לבחירה
חופן אגוזי מלך/פקאן
1/2 כוס גרעיני חמנייה
חופן זרעי צ’יה
תפוח פרוס לקוביות
כפית קינמון
4 כפות מים
ביצה גדולה
לעיטור: שביבי קוקוס
אופן ההכנה:
מערבלים את כל הרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד, מכדררים לכדורים פחוסים ואופים. חום: 180 מעלות, כ־25 דקות עד להשחמה יפה, נשמר בהקפאה.