פינוקי כל טוב
לא סתם בחרנו להם את השם הזה, הם פשוט מכילים את כל טוב הארץ!!!
אגוזים על שלל סוגיהם, שהשילוב ביניהם מביא איתו את הטעם המיוחד והמפנק כל כך.
נסו, טעמו ושתפו…
זמן הכנה: 10 דקות
דרגת קושי: קל
2 חלבונים
שליש כוס מייפל טבעי
2 כפיות סילאן טבעי
כוס אגוזי קשיו טבעיים
כוס אגוזי פקאן טבעיים
כוס אגוזי מלך טבעיים
כוס גרעיני חמנייה טבעיים
חצי כוס כוסמת ירוקה
חצי כוס פתיתי קוקוס
פתיתי שוקולד (6 קוביות שוקולד 90%, מגורר)
אופן ההכנה:
שמים בקערה את כל החומרים היבשים, מוסיפים את
החלבונים ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים מעל את
המייפל והסילאן ומערבבים שוב היטב.
משטחים על נייר אפייה או יוצקים עיגולים בעזרת כף.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות, ואופים עד
להזהבה.
מוציאים מהתנור, מקררים וחותכים למלבנים.
אחסון בקופסה אטומה במקרר.