מה צריך?
10 תמרים
כוס חמאת בוטנים טבעית
כוס שברי בוטנים טבעיים או אגוזי לוז גרוסים
2 כפות מייפל לבחירה, אפשר גם בלי
2 כוסות פצפוצי אורז ללא סוכר, גלוטן ומלח
פתיתי קוקוס/שוקולד 85/90%
אופן ההכנה:
מנקים את התמרים ומשרים במים רותחים כרבע שעה.
מסננים את התמרים וטוחנים היטב במעבד מזון.
מוסיפים לעיסת התמרים חמאת בוטנים וטוחנים שוב. מוסיפים מייפל – אם בחרתם – ואת שברי הבוטנים/האגוזים ואת פצפוצי האורז, ומעבדים שוב.
מכדררים ומצפים בקוקוס או מזלפים שוקולד.
שומרים במקפיא בקופסה אטומה ומוציאים כמה דקות לפני ההגשה.