שוקו בננה
אחד השילובים המוצלחים בכל הזמנים והעונות.
מפנק, טעים, מתאים לחג הפירות במיוחד וגם— תעסוקה מבורכת לילדים.
החומרים:
בננות בשלות מספיק (ככל שהן בשלות יותר, הן מתוקות יותר)
שוקולד מריר (מומלץ 90% של ספלנדיד או 85% של שמרלינג)
קוקוס / אגוזים / ממרח שקדים / חמאת בוטנים / כל קישוט שאהוב עליכם
אופן ההכנה:
חותכים את הבננה לרבעים, נועצים שיפוד ומכניסים להקפאה.
ממיסים שוקולד בבן־מארי, מוציאים מההקפאה את הבננות
וטובלים כל בננה בשוקולד.
מקשטים בזהירות בתוספת שבחרנו, ומקפיאים שוב.
לגרסה החלבית:
מרתיחים שמנת ללא סוכר, ואליה מוסיפים את השוקולד.