החומרים:
200 גר’ תמרים (רצוי מזן משובח)
50 גר’ אגוזי מלך / שקדים / אגוזי מקדמי’ה / אגוז ברזילי.
2 כפות אבקת חרובים
4 כפות שקדי’ה / חמאת שומשום
מעט הל
3 כפות יין
2 כפות דבש / סילאן
2 כפות שמן קנולה
קוקוס לציפוי
אופן ההכנה:
גלעיני את התמרים ומלאי כל תמר באגוז / 2 שקדים
אופן הכנת הציפוי:
המיסי על להבה נמוכה אבקת חרובים, ויין, כבי את הלהבה והוסיפי תוך כדי ערבוב את הדבש והשמן. טבלי כל תמר בנוזל המומס, וגלגלי בקוקוס.
הניחי כל תמר בכתר נייר, השהי עד להתקשות.
התמרים מעולים בהקפאה.
מה בממתק?
אשלגן,
נוגדי חמצון,
חלבון,
אומגה 3
וחומצה פולית