החומרים:
2 כוסות פצפוצי קינואה טבעית
כוס פצפוצי אורז מלא
1/4-1/2 כוס שומשום
1/4 כוס חמוציות ללא סוכר
1/3 כוס גרעיני חמניות קלופים
1/4 כוס שקדים קלופים ופרוסים
2 כפות קוקוס
1/2 כוס אגוזי פקאן חצויים
8 כפות סוכר חום
50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
מערבבים בתבנית את המרכיבים, פרט לחמאה ולסוכר.
ממיסים על להבה נמוכה את החמאה והסוכר.
יוצקים את נוזל החמאה על התערובת שבתבנית. מערבבים היטב.
אופים בחום 180 מעלות.
משך האפייה כ־15-20 דקות. מערבבים מידי כמה דקות.
לגוון ניתן להמיר את החמאה בכ־6 כפות שמן קנולה.
ניתן להמיר את הסוכר בכף דבש ו־4 כפות תרכיז תפוחים טבעי.