(20 קציצות)
החומרים:
כוס וחצי כוסמת ירוקה מבושלת
1/2 כוס עדשים כתומות יבשות (לפני בישול(
1/2 פלפל אדום קצוץ
בצל קצוץ
2 חופנים שקדים טבעיים
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
טוחנים את השקדים לאבקה דקה
מבשלים את העדשים עד ריכוך
מערבבים הכל יחד וטוחנים עם בלנדר מוט.
מחממים תנור ל־200 מעלות.
יוצרים קציצות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.
אופים בתנור 20 דקות, הופכים את הקציצות ואופים 10-15 דקות נוספות.