המצרכים
- 500 גרם תמרים בדוקים(חבילה)
- כוס אגוזי מלך
- 3 כפות טחינה (רצוי מלאה)
- 3 כפות חמאת בוטנים (רצוי טבעית)
- כוס קוקוס טחון
הוראות ההכנה
- מעבדים במעבד מזון את התמרים, אגוזי המלך, הטחינה וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים מהתערובת כ־-25 כדורים מהודקים.
- מפזרים קוקוס טחון על צלחת ומגלגלים כל כדור, כך שהמעטפת תהיה מכוסה בקוקוס.
- מצננים במקרר ומגישים קר.
הצעות גיוון
- ניתן להחליף את הקוקוס בשומשום, בשיבולת שועל דקה, בזרעי פשתן טחונים או בקקאו.