המצרכים
- קמח לבן – 3 כוסות
- אבקת אפיה – שקית אחת
- טחינה גולמית – כוס
- מחית וניל – 2 כפיות – מומלץ ביותר. למי שאין – כפית אחת של תמצית וניל אמיתית
- סילאן – כוס
- חלבה חלווה – כף וחצי – שערות או מפורר
- 1כוס שמן
- שומשום – לא חובה
הוראות ההכנה
- מחממים את התנור ל־180 מעלות.
- מנפים את הקמח ואבקת האפייה לקערה או מיקסר.
- מוסיפים את כל המרכיבים ומערבבים טוב טוב טוב טוב.
- קורצים כדורים קטנים או גדולים, לפי הטעם והגודל הרצוי לכם. משטחים לצורה של עוגייה..
- מי שרוצה מפזר מעל קצת שומשום,.
- מסדרים על נייר אפייה בתבנית ומכניסים ל־15-20 דקות או עד שהעוגיות משחימות קל. (יותר משחום קל – זה שרוף ולא טעים).
- מחכים 10 דקות שהעוגיות יתקררו..