החומרים לבסיס
2 כוסות קמח מלא/כוסמין
חצי כוס קוקוס
חצי חב’ אבקת אפייה
חצי כוס שמן
2 ביצים
החומרים למלית
10 כפות חמאת שומשום
8 כפות דבש (רצוי מפרחי בר)
2 כפות סילאן (ללא סוכר)
100-150 גרם אגוזי מלך/פקאן
3 כפות קוקוס – לבחירה
אופן ההכנה
מערבלים את מרכיבי הבסיס עד לקבלת מרקם אחיד. שופכים 2/3 על תבנית אפייה בינונית או עגולה (בקוטר 28).
ממיסים על להבה נמוכה את הדבש, חמאת השומשום והסילאן ומורחים על תחתית הבצק.
מפוררים את השליש הנותר על הציפוי (הבצק מתפורר מעולה ביד).
מפזרים את האגוזים כשהם שלמים/חצויים – (לבחירתכם).
אופים בחום 180 מעלות כ־20 דקות עד לקבלת בצק זהוב, פורסים לריבועים ומגישים בעטרות נייר.