רכיבים
1/2 כוס חמוציות
1 כוס פצפוצי אורז
1 כוס שיבולת שועל
1/2 כוס שקדים קצוצים גס
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
4 כפות קוקוס טחון
1/4 כוס קרם קוקוס (מקופסת שימורים)
1/2 כוס דבש או סילאן
8 תמרים קצוצים דק
3 כפות טחינה
1 חלבון ביצה
אופן ההכנה
לערבב בקערה את הטחינה, חלב הקוקוס, הסילאן, החלבון, פצפוצי האורז ושיבולת השועל, להמתין מספר דקות ולהוסיף שאר המרכיבים.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולהדק היטב לתבנית, לאפות בחום של 160 מעלות כ־20 דקות, לצנן צינון מלא, לחתוך לגודל הרצוי, לאחר החיתוך יש לשמור בקירור. הכי מומלץ לעטוף כל יחידה בניילון נצמד ולשמור בפריזר. ניתן לאכול ישירות מההקפאה.