למטה, קרם שוקולד:
1 צנצנת שקדימון / 3 אבוקדו מקולפים ומגולענים
2 כפות קקאו
10 תמרים מזן מג’הול
1 כפית תמצית וניל
1 כפית שטוחה קינמון
לטחון במעבד מזון. ניתן להוסיף עד כחצי כוס מים לפי הצורך. להכניס לכוסות עם רגל עד גובה שליש מהכוס ולהקפיא.
באמצע, קרם קשיו:
1 כוס קשיו/מקדמיה מושרים שעה ומסוננים
10 תמרים מזן מג’הול
7 כפות מיץ קלמנטינה/פומלית
1 כפית תמצית וניל
חצי כפית קינמון
לטחון במעבד מזון, לשפוך הקרם הנ”ל עד גובה שני שליש מהכוס ולהקפיא שנית.


למעלה, קרם פירות:

1 שקית תות שדה של ‘בודק’
7 אגסים
2 כפות אגבה
לטחון במעבד המזון, לשפוך על השכבה האמצעית ולהקפיא. ניתן לקשט מלמעלה בחצאי דובדבנים. להוציא מן המקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
פירות ממולאים
חותכים אפרסק, נקטרינה, משמש ושזיף ומוציאים הגרעין. מסדרים בצורה נאה על צלחת וכל שקע של הפרי ממלאים בקרם פיסטוק בעזרת שקית זילוף.
קרם פיסטוק (לטחון בבלנדר)
חצי כוס פיסטוק – להשרות משך 6 שעות ולקלף הקליפה הדקה
חצי כוס קשיו – להשרות כנ”ל ולסנן
חצי כוס שמן קוקוס
2 כפות אגבה
1 כפית תמצית וניל
את הקרם יש לשמור במקפיא. לאחר המילוי נשמר במקרר עד 4 ימים.