החומרים:
6 כרעיים
3 בצלים פרוסים לטבעות
5 תמרים
חופן גדולה שקדים מקולפים/צנוברים
חופן תפוחי עץ מיובשים – לבחירה
לרוטב:
כפית כרכום
כפית קינמון
1/2 כפית פלפל שחור
2 כפות סילאן
כף שמן זית/שמן קוקוס
כף שטוחה מלח ים
אופן ההכנה:
מרתיחים את העוף כ־10 דקות עד לקבלת שכבה שומנית צפה, שופכים את השכבה השומנית. מרפדים את הסיר בטבעות בצל, מניחים את העוף ומאדים על להבה בינונית נמוכה כ־30 דקות.
חוצים את התמרים לרבעים, מוסיפים לסיר וממשיכים באידוי כ־30 דקות נוספות.
מכינים את הרוטב בתוך חצי כוס מים (מלבד השמן והמלח). מוסיפים את השקדים ויוצקים על התבשיל. ממשיכים לבשל עוד שעתיים נוספות עד לאידוי הנוזלים, מידי 30 דקות מנענעים קלות את הסיר, מתבלים וממליחים.