החומרים:
חזה עוף לשניצלונים. השתדלו שהחתיכות תהיינה בגודל ובעובי שווים.
קמח מלא
ביצה
פירורי לחם מקמח מלא
מלח ופלפל
אבקת שום
פפריקה
שמן זית
אופן ההכנה:
טובלים את חתיכות חזה העוף בקמח המלא.
טובלים בביצה.
טובלים בפירורי לחם מקמח מלא בתוספת תבלינים לפי הטעם (מלח, פלפל, אבקת שום ופפריקה מתוקה או כל תבלין אחר שערב לחיככם(.
בוחרים תבנית פיירקס גדולה, משמנים בנדיבות בשמן זית ומניחים בתנור שחומם מראש ל־190 מעלות. אופים רק עד שהחתיכה הכי עבה כבר אינה ורודה בפנים, בסך הכל בערך 12 דקות, תלוי בעובי השניצלונים (היזהרו לא לאפות יותר מידי, כדי שהשניצלונים לא יתייבשו).