קציצות בשר לילדים (כ-45 קציצות)
החומרים:
1/2 ק”ג בשר בקר טחון
1/2 ק”ג בשר עוף או הודו
2 בצלים יבשים חתוכים לקוביות קטנות
3 בטטות קטנות, מבושלות ומעוכות
2 ביצים
כוס פירורי לחם (ניתן להמיר בכמות מקבילה של קווקר דק.)
כפית אבקת סודה לשתייה
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל במעט מים, מניחים להתקרר.
מערבבים היטב בקערה את הבצל, הבטטה, ושאר החומרים. יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפייה משומן ב-2 תבניות גדולות.
אופים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) 15 דקות מכל צד.