קציצות בשר לילדים (כ-45 קציצות)
החומרים:
1/2 ק”ג בשר בקר טחון 
 1/2 ק”ג בשר עוף או הודו 
2  בצלים יבשים חתוכים לקוביות קטנות 
 3 בטטות קטנות, מבושלות ומעוכות 
2  ביצים 
כוס פירורי לחם (ניתן להמיר בכמות מקבילה של קווקר דק.)
כפית אבקת סודה לשתייה 
2  כפיות פפריקה מתוקה 
 1 כפית מלח 
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל במעט מים, מניחים להתקרר.
מערבבים היטב בקערה את הבצל, הבטטה, ושאר החומרים. יוצרים כדורים ומניחים על נייר אפייה משומן ב-2 תבניות גדולות.
אופים בתנור בחום גבוה (200 מעלות) 15 דקות מכל צד.
		
									 
					
