החומרים:
1 חבילת תרד
1 בצל גדול קצוץ מטוגן
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה
חצי כוס פירורי לחם (ניתן להמיר בכמות מקבילה של קווקר דק.)
2 ביצים
אבקת מרק ללא מונוסודיום גלוטומט
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חולטים את התרד כ-2 דקות, קוצצים ומערבבים עם כל שאר החומרים.
מכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.
יוצרים לביבות, מהדקים היטב ומסננים מנוזלים.
מסדרים את הלביבות בתבנית ואופים בתנור שחומם בחום בינוני 15 דקות כל צד.
החומרים למטבל:
שמנת חמוצה
עירית קצוצה
שום כתוש
מלח, פלפלמערבבים את חומרי המטבל, אפשר באמצעות מוט בלנדר, ומגישים ליד הלביבות.