החומרים:
500 גרם דג סלומון טחון/דג טונה טחון
1/2 חבילת כוסברה קצוצה דק
כוס דלעת
גזר
2 קישואים
בצל מאודה
3-5 שיני שום כתושות
לתיבול:
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
1/2 כפית חוואיג’ – לבחירה
כף שמן זית
1-2 ביצים
כף שטוחה מלח
לזרייה: שומשום, גרעינים, קצח
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מגרדים את הדלעת, הגזר, הקישוא והשום.
מוסיפים את יתר המרכיבים, מתבלים ומשפרים את הטעם.
מעבירים לתבנית שקעים/לתבנית מוארכת,
זורים גרעינים למיניהם, ואופים בחום 180 מעלות כ-20-25 דקות .
מגישים חם.