החומרים:
קילו גזר מגורד
כוס מיץ תפוזים טרי
1/2-1 כוס סוכר
מבשלים את הגזר עם מיץ התפוזים והסוכר עד שהוא מתרכך, בערך 40 דקות.
מועכים במזלג שתי בננות ומטפטפים מעליהן כמה טיפות מיץ לימון למניעת השחרה.
מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים:
2 כפות יין/מיץ ענבים
2 כוסות גדושות קוקוס
מעט וניל – לבחירה
חצי כפית זנגוויל – לבחירה
2 בננות מעוכות
מערבבים קצת בכף, וממשיכים ללוש ביד לעיסה אחידה.
נותנים לעיסה לנוח 10 דקות לפחות, ומכדררים כדורים קטנים וחמודים.
מגלגלים כל כדור בקוקוס ומחלקים בשמחה לכל דורש.
ניתן לשמור בקופסה אטומה במקרר כ-3 ימים. קשה להאמין שיישאר לכם…