החומרים:
כוס סילאן/כוס תרכיז תפוחים טבעי
7+3 כוסות פצפוצי אורז מלא /קורנפלקס טבעי
1/3 כוס שקדים פרוסים/אגוזי פקאן
1/3 כוס גרעיני דלעת
כפית קינמון –לבחירה
כ-3 כפות שמן
אופן ההכנה:
על להבה נמוכה מחממים כ-2 ק’ את הסילאן והשמן, מוסיפים את הפצפוצים והקינמון ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית תנור ואופים בחום 180 מע’ כ-15 דק’ עד להשחמה יפה,
במידה והפצפוצים עדיין לחים ודבוקים ז ה לזה מפרידים ביד ומחזירים להמשך אפיה כבת 3 דק’ בלבד!
אפית יתר תגרום למאפה חרוך.
לאחר שהפצפוצים אפויים, מוסיפים עוד 3 כוסות פצפוצי אורז מלא ומערבבים היטב, כך שמתקבל מראה של צבע חום ולבן!
הממתק נשמר בקופסא אטומה או בהקפאה.