החומרים:
ק”ג קמח מלא /קח כוסמין
כף מלח
1/2 כוס ח”פ חומץ
2 חבילות אבקת אפיה
2 כפות סילאן /דבש
11/2 כוסות שמן קנולה
11/2-2 כוסות מים
למשיחה: ביצה
לזריה: שומשום /קצח/ גרעיני חמניה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים עד לקבלת בצק אחיד וטוב.
מתפיחים לחצי שעה
מעצבים לצורת ביגלה /מקלות בעובי כס”מ וחצי.
מטבילים את הביגלה בקערה עם הביצה ולאחריה בקערת השומשום עד לציפוי מושלם משני צידי הביגלה.
אופים בחום 180 מע’ כ-20 דקות עד להשחמה יפה!