החומרים:
250 גרם שעועית מש (מושרית לשעתיים)
1-2 שיני שום שלמים
כפית כמון טרי
חופן כוסברה קצוצה דק- לבחירה
2 כפות שמן זית
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה:
מאדים על להבה נמוכה את השום עם הכמון והשמן זית ל-2 דקות בלבד. מבשלים את המש עם השום עד לריכוך (לא סופי כדי שהקטנית לא תהפוך למחית) לקראת סוף הבישול מוסיפים את הירק הקצוץ, מטבלים ומשהיא לספיגת טעמים.
מגישים כתוספת לאורז מלא/כוסמת/גריסים.
לסלט מש מוסיפים לימון סחוט, ירקות עליים קצוצים דק ושקדים פרוסים.