החומרים לבחירתכם:
פרות מיובשים: תמרים, שזיפים, מנגו- ללא סוכר, אננס, משמש, חמוציות- ללא סוכר, צימוקים, תפוח מיובש ולדר ללא סוכר. מיני אגוזים ושקדים שלמים ופרוסים, שבבי קוקוס, דבש וסילאן.
אופן ההכנה:
פותחים את התמרים, השזיפים, המשמש וממלאים אותם בחמוציות ושקדים פרוסים/אגוזים קצוצים.
לגוון: מחממים דבש/סילאן/תרכיז ל-2 דקות מוסופים אגוזים/שקדים/קוקוס טחון ומערבבים היטב. נוצר כעין “מרציפן”, ממלאים את הפרי המיובש וסוגרים.
ניתן לפתוח עלה של לדר למלא בתערובת ולגלגל לצורת רולדה ולפרוס, מתקבל מראה נהדר וטעם מיוחד.
אפשרי לטחון תמרים, משמש, מנגו וחמוציות- לבחירתכם.להוסיף מיני אגוזים ושקדים קצוצים, חופן פצפוצי אורז ליצור כדורים ולפזר קוקוס. הממתק נשמר בהקפאה.