החומרים:
גביע יוגורט טבעי
1-2 כפות תרכיז תפוחים/סילאן
מנגו מיובש/משמש חתוכים דק
חופן חמוציות ללא סוכר
שקדים פרוסים/פקאנים
כף קוקוס לבחירה
אופן ההכנה:
מעבירים את הגביע לקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים. מערבבים טוב ומשהים לספיגת טעמים,
מגישים קר.
לבחירתכם מגוון טעמים:
קוביות תמר, קנמון עם אגוזים קצוצים,
מנגו מיובש, פסטוקים ופצפוצי אורז,
צימוקים, חמוציות ופקאנים,
שזיפים, חמוציות וגרעינים,
קוביות תפוחים, קנמון ואגוזים טחונים גס,
פרוסות בננה חמוציות ושקדים.
כל פרי העונה אפרסק, תות, משמש ו…