החומרים:
2/3 כוס דבש
2/3 כוס טחינה מלאה גולמית
2 כוסות שומשום
1/4 4 כוסות פצפוצי אורז מלא
1/4 כוס גרעיני חמניה
חופן חמוציות – לבחירה
אופן ההכנה:
ממיסים את הטחינה על להבה נמוכה, מכבים את האש ומוסיפים את הדבש תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את השומשום, הפצפוצים והחמוציות אל הנוזל המומס ומערבבים היטב.
מרדדים בזריזות על גבי נייר אפיה בעזרת מערוך / בידיים רטובות עד לקבלת משטח אחיד וישר בעובי 3 ס”מ.
ממתינים עד להתקשות הפצפוצים וחותכים בעזרת סכין חדה לריבועים או מעוינים.
לטעם משופר ניתן להשתמש בשומשום קלוי.