מצרכים למלבי:
כוס מים
כוס קרם קוקוס
חצי כף סוכר חום
שתי כפות קורנפלור
מצרכים לקישוט:
סירופ מייפל או אגבה
קוקוס טחון
אגוזי מלך שבורים
את חלב הקוקוס והסוכר מרתיחים בסיר קטן.
במקביל מערבבים את הקורנפלור עם מעט מים. מוסיפים את שארית המים בזרם דק תוך כדי ערבוב.
כאשר החלב רותח מוסיפים בהדרגה את המים עם הקורנפלור.
בוחשים כ-10 דקות רצוף עד שהתערובת מסמיכה.
מורידים מהאש ומשאירים להתקרר חמש דקות.
מוזגים את התערובת לכלי הגשה אישיים,מצננים עד לטמפרטורת החדר
ומכניסים למקרר ללילה.
לפני ההגשה מזליפים על כל מנה מעט סירופ, מקשטים עם קוקוס ואגוזים ומגישים מיד.