מצרכים:
80 גרם שמן קוקוס
שני כוסות קמח כוסמין לבן אורגני
שתי כפות (או חצי כוס לאוהבי מתוק ממש) סוכר קנים
חצי כוס מים
כפית סודה לשתיה
מיץ מחצי לימון
ממרח תמרים ביתי או קנוי
אגוזי מלח טחונים
אופן ההכנה:
- שמים את כל החומרים מלבד הסודה ומיץ הלימון בקערה. בכלי קטן מערבבים את הסודה עם מיץ הלימון ומוסיפים לקערה ומערבבים לבצק אחיד
- שמים את הבצק בשקית ניילון ומשאירים במקרר לכחצי שעה
- מקמחים את השולחן ומרדדים למלבן בעובי חצי סנטים.
- מערבבים את ממרח התמרים עם אגוזים ומורחים על הבצק. משאירים קצה אחד לכל מלבן לא מרוח.
- מגלגלים כל מלבן מהצד המרוח לרולדה ומעבירים למגש עם נייר אפיה
- חותכים עם סכין (אפשר גם רק לסמן ולחתוך לאחר האפיה). אופים כ-15 דקות בחום בינוני.
הרולדה מוכנה!