מצרכים
שלוש כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן זית
כוס וחצי מים
חצי כפית מלח
שתי כפות שמרים
חצי כוס צימוקים
אופן ההכנה:
שמים בקערה את הקמח, המים, השמרים, המלח, השמן והצימוקים. מערבבים
הכל יחד.
לשים את הבצק על שולחן ומניחים אותו בקערה.
מכסים את קערת הבצק עם מגבת ונותנים לו לתפוח שעה.
יוצרים שתי חלות (בצורת צמות או בצורה אחרת שבוחרים), נותנים להן לטפוח
עוד 15 דקות ואז אופים אותן על 170 מעלות כ-40 דקות.
מוציאים את החלות מהתנור בעזרת כפפות ומניחים להתקרר.