תבנית אחת (15 מפינים)
מצרכים:
שנים-שלושה גזרים מגורדים על פומפיה דקה
כ-180 גרם קמח מלא
80 מיליליטר שמן קנולה או שמן זית
180 מיליליטר חלב שקדים או חלב אחר
שתי כפות פשטן טחון
חצי כוס סוכר חום
כוס אגוזים או שקדים טחונים
כפית סודה לשתיה
חומץ
כפית קינמון
גרידת לימון
- בקערה מערבבים שמן ופשטן טחון
2. שמים את הסודה על כף ושופכים מעל את החומץ. הסודה צריכה לבעבע ואז אפשר להוסיף אותה לקערה.
3. מוסיפים את כל שער המצרכים לקערה ומערבבים
4. מעבירים את העיסה לתבנית ואופים כ- 25 דקות בחום בינוני