קילו קמח
שלושה כפות מחמצת שאור או 50 גרם שמרים
כף סוכר כף מלח
רבע כוס שמן
ושנים וחצי כוסות מים
ולמילוי:
חומוס מושרה לפחות ל8 שעות
בצל
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
כורכום
מלח
- מבשלים את החומוס עד להתרככות הגרגרים.
- מרסקים אותם עם בלנדר.
- מטגנים בצל קצוץ עד שיזהיב מוסיף את התבלינים ואת החומוס המרוסק ובישל תוך כדי ערבוב כ-10 דקות
- בכערה מערבבים קמח, שאור (שמרים), שמן, מלח, סוכר ומים. ולשים את הבצק. מכסים את הבצק ומשאירים אותו לתפוח. לילה אם זה בצק שאור או לשעה אם זה בצק שמרים.
- מרדדים את הבצק חותכים עם קערית קטנה לעיגולים, מוסיפים מילוי לכל עיגול, וסגרים לחצי עיגול.
לאחר מכן מכניסים לתנור לכ-20 דקות.
או מטגנים מחבת עם שמן.