מצרכים לעוגיות עבאדי
שני כוסות קמח חיטה מלאה
כף מלח גס
3-4 כפיות שומשום
כוס שמן זרעי ענבים או שמן קנולה אורגני
כוס מים רותחים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180מעלות
- מערבבים קמח, שומשום, מלח ושמן בקערה.
- מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים. נותנים כמה שניות להצטנן ואם צריך מוסיפים קצת קמח. חשוב לא להגזים. הבצק אמור להיות רך ככל האפשר אך נוח לעבודה.
- יוצרים כעכים ומסדרים אותם על מגש מרופד בנייר אפיה
- אופים על חום 180 מעלות כ-20 דקות. מומלץ לבדוק לאחר רבע שעה של אפיה ואם צד אחד מתחיל להישרף להפוך את הכעך בעזרת כלי עץ או מזלג.
- לשמור בכלי אטום
בתאבון!