מצרכים
קובית טופו
בצל אחד
שתי עגבניות
שלושה לימונים
חצי כוס רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
מלח
לטיגון:
קמח
מלח
פפריקה
שמן
אופן ההכנה:
- את הטופו פורסים לפרוסות בעובי של סנטים.
מסדרים על צלחת רחבה או קרש חיתוך מפזרים מעל מלח ופפריקה מתוקה.
משאירים לכ-15 דקות.
- מקלפים את הבצל ופורסים לטבעות דקות. מסדרים שכבה של טבעות בצל בתחתית הסיר.
מעל מסדרים שכבה של טבעות עגבניות.
- טובלים את הטופו בקמח, מטגנים בשמן חם.
את פרוסות טופו המטוגנות מעבירים לניר סופג.
ולאחר כמה דקות מסדרים בסיר מעל העגבניות.
- מעל הטופו מסדרים עוד שכבה של עגבניות.
- בקערה קטנה מערבבים את הרסק מיץ לימון, תבלינים מלח ובערך חצי ליטר מים (תלוי בגודל הסיר), טועמים ומשפרים את התיבול לפי הטעם האישי.
- שופכים את הרוטב לסיר, ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.