החומרים:
1/2 כוס שאור או 2 כפות שמרים מהמקרר
1/4 1 (350 מ”ל) כוסות מים
כף (10 גרם) מלח אטלנטי גס
4 כוסות (500 גרם) קמח כוסמין מלא
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המצרכים לבצק.
- מכסים בניילון נצמד ומשאירים במקרר לכ־8 שעות.
- מוציאים מהמקרר ומתפיחים עוד שעה וחצי.
- מעצבים את הבצק, מניחים בתבנית אפייה ומתפיחים שעתיים.
- אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל־220 מעלות.
- מנמיכים את חום התנור ל־170 מעלות ואופים עוד 25-30 דקות.