חומרים:
- 1 כוס שקדים שהושרו בלילה
- 1 כוס אגוזים
- 2 תמרים מגולענים
- חופן חמוציות
- 1 כף גדושה של קקאו טהור (לטעם יותר דומיננטי אפשר להוסיף עוד כף קקאו)
- 1 כפית תמצית וניל
- 1/4 כוס סירופ אגבה
- 2 כפות קליפת תפוז מגורד
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל החומרים במערבל מזון עד לקבלת מחית אחידה.
- מניחים את התערובת על נייר פרגמנט.
- מפזרים מעל שביבי אגוזים או שקדים או כוסמת מונבטת יבשה.
- מגלגלים את המחית לצורת רולדה, כך שהשביבים עוטפים אותה מכל צידה.
- עוטפים בנייר ומכניסים לקירור במקפיא למשך מספר שעות.
להגשה:
ניתן לפרוס את הרולדה לפרוסות ולקשט עם עלי נענע טריים, או לגלגל את הפרוסות לכדורים.